лого МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НАДЕЖДА - ГРАД ВАРНА

Информация

гр. Варна ул. Дойран 5 (в двора на Окръжна болница, до Поликлиниката) / гр. Варна ул. „Ген. Колев” № 66 / гр. Варна Бул. „Сливница” № 40

nadejda_md@yahoo.com

посещения: 19 391

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Здравеопазване Частни клиники

Описание:

 ДОБРЕ ДОШЛИ В МЦ НАДЕЖДА, ВАРНАМЕДИЦИНСКИ УСЛУГИ

В „НАДЕЖДА” работи екип от над 30 лекари от 20 медицински специалности . Това са утвърдени, опитни специалисти, всеки с няколко медицински специалности, умения, авторитет и най-важното - искрено желание да реши вашия здравен проблем.Ето по какви въпроси можете да потърсите нашите специалисти:

 • Прегледи и консултации само от специалисти
 • Профилактика на онкозаболявания
 • Наблюдение на бременността
 • Ехографска  диагностика, 3D
 • ЕКГ
 • Ехокардиография
 • НОВО!  Озонотерапия на вагинални инфекции
 • Микрохирургия - отстраняване на бенки, кондиломи
 • Манипулации, превръзки
 • Ендоскопска  диагностика - фиброгастроскопия  и колоноскопия
 • Профилактични прегледи - индивидуални и на фирмени колективи
 • Изготвяне на медицински свидетелства за работа, морски специалисти, брак, студенти, банково кредитиране и осиновяване
 • Домашни посещения
 • Лаборатория в къщи и в офиса
 • Вечерна медицинска амбулатория 16.00 – 19.00 ч.
 • Безплатна АГ консултация

 

 

снимка на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НАДЕЖДА

 

 

За да се срещнете с избран от вас специалист е необходимо единствено да позвъните на нашите регистратури - тел. 052 64 82 28 , 052 60 99 32 или да напишете на е-мейл писмо-заявка за необходимите услуги или с въпроси на адрес: nadejda_md@yahoo.com Центърът разполага с три бази, които са оборудвани със съвременна апаратура от висок технологичен клас и лаборатории за рутинна и експресна лабораторна диагностика.Здравното заведение не работи по договор с НЗОК. Заплащане можете да направите в брой или с карти.

 

 

КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ

Лаборатория „НАДЕЖДА” е оборудвана с автоматизирани системи и апарати от последен клас за съвременна и точна диагностика.

С тях се извършват и високоспециализирани изследвания по спешност в рамките на 1 час Провежданият ежедневен вътрешен контрол на лабораторните системи гарантира точността на получаваните резултати. Персоналът на лаборатория „НАДЕЖДА” спазва стриктно правилата за конфиденциалност на вашите лични данни и резултати.

 

ЛАБОРАТОРНИ ГРУПИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

 • Хематология
 • Дигностика на урина
 • Биохимия Имунология
 • Вирусология
 • Серология
 • Микробиология
 • Паразитология
 • Микология
 • ДНК диагностика
 • Тестове за хранителна непоносимост

 

КОНТАКТИ
 

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА”

ВАРНА, УЛ. „ДОЙРАН” № 5
(в двора на Окръжна болница, до Поликлиниката)
Тел.: 052 64 82 28, 0898 54 76 36
Работно време 
Понеделник – петък 7.30 – 18.00
Събота и неделя 8.00 – 13.00
Лице за контакт:
Д-р Надя Дюлгерова, управител

 

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА”

ВАРНА, УЛ. „ГЕН.КОЛЕВ” № 66
ТЕЛ. 052 60 99 32, 0887 825 358
Работно време 
Понеделник – петък 8.30-16.00 ч.
Събота - 8.00-13.00 ч.
Неделя -почивен ден
Вечерна амбулатория -понеделник -петък 16.00-18.30 ч

 

КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ „НАДЕЖДА”

ВАРНА, УЛ. „ГЕН.КОЛЕВ” № 66
ТЕЛ. / ФАКС: 052 60 97 41
Работно време 
Понеделник – петък 7.30-18.00 ч.
Събота и Неделя от 8.00-13.00 ч.
Лице за контакт:
Д-р Розалия Тодорова, управител 

 

МИКРОБИОЛОГИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ „НАДЕЖДА”

ВАРНА, УЛ.”ГЕН.ПАРЕНСОВ” № 44
Работно време 
Понеделник - петък 14.30 – 18.00 ч.

 

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА”

ВАРНА, Бул. „Сливница” № 40
(зад община  Варна)
Тел.: 052 600 868
Работно време 
Понеделник – петък 7.30 – 18.00 ч.
Събота и неделя 8.00 – 13.00 ч.

 

АДМИНИСТРАТИВЕН ОФИС

Варна, ул.”Генерал Паренсов” № 35
тел.: 052 627 626
Електронен адрес: nadejda_md@yahoo.com
Лице за контакт:
Д-р Надя Дюлгерова, управител

  Национален  телефон  за  контакт с всички  офиси  Резултат с изображение за пнг икони телефон  070010748

 

През 2019 гододина, Медицински център "НАДЕЖДА" празнува своя двадесети рожден ден!

Казват, че препятствията се дават, за да се измери колко силно искаш нещо. Началото беше поставено, когато започна дългоочакваната реформа в здравеопазването. Понеже тя така и не се случи през годините, избрахме трудния път към спечелване на доверието на пациенти и колеги и утвърждаване. От малкия кабинет със скромна мисия – съхраняване на женското здраве и 3-ма специалисти, отворен през 1999 год. с много желание и оптимизъм, до днес - 20 години по–късно, фокусирани в работа, не усетихме изминалото време: прегледи само от специалисти /всички специалности/ - всеки ден, включително събота и неделя; среща с лекар по личен избор, специализирани лаборатории - клинична, микробиологична, паразитологична, микологична за бърза и точна диагностика, хирургични манипулации, ехографска диагностика на всички органи, наблюдение на бременността, изготвяне на медицински свидетелства за работа, чужбина, граждански брак, профилактични прегледи на пациенти, фирмени колективи и служби по трудова медицина, консултации, второ мнение, домашни посещения от лекар и лаборант и много други услуги.

Центърът е първото оторизирано от българското Министерство на транспорта и информационните технологии лечебно заведение във Варна, за подготовка документи за здравословна годност на морски специалисти. Прецизната и професионална експертиза на тези служители, която гарантира сигурност за корабособствениците, печели доверието им и води постоянно нови менингови агенции, които търсят партньорството на МЦ "НАДЕЖДА". Имаме дългогодишен опит в съвместна работа с Министерството на здравеопазването на Италия, чието доверено лечебно заведение сме ние. Успешна е колаборацията с американски и английски морски застрахователни компании.

Много са постоянните клиенти от частни здравносигурителни фондове, които постоянно ползват медицинските услуги на "НАДЕЖДА".

Равносметката днес: три медицински центъра на територията на Варна с кабинети за специализирана амбулаторна помощ, съвременна диагностична апаратура в помощ на лекарите, клинични лаборатории с последно поколение апарати , професионални специализирани лаборатории, операционна зала за малки хирургични интервенции, легла за наблюдение и най-големият капитал - един невероятен и сърцат екип от над 50 специалисти, рецепционисти, клинични и микробиологични лаборанти, медицински сестри , счетоводители, технически сътрудници, хигиенисти. Огромно удовлетворение за нас са хилядите пациенти, вкл. руски, английски, немски, турски и др., граждани през тези години, за които изборът на "НАДЕЖДА" стана първи и постоянен. Това са фактите. Разбира се зад всичко създадено стои много, постоянна и коректна работа, активна грижа, ефективни резултати, амбиция и кауза: да съхраним живота и здравето на хората.

Критични сме към всичко, което правим, защото знаем, че винаги може да се направи по-добре. 20 години "държим летвата високо" пред себе си и се стараем винаги "да я прескачаме". Минаването отдолу е лесно, но компромисно и неприемливо, когато се отнася за здраве и живот. Удовлетворени сме, че това не остава незабелязано. МЦ "НАДЕЖДА" има сертификат за качество от Швейцарския институт по качество на услугите / SIQS/ и сертификат за принос в здравеопазването на Съвета на европейската научна и културна общност.

Искрено сме благодарни на всички пациенти, колеги, партньори и приятели, които ни се довериха през всички тези години. Които ни подкрепят през цялото време и ни вдъхват увереност, че вървим устойчиво по избрания път. Продължаваме заедно напред! Защото, който има здраве - има надежда, който има надежда - има всичко!

 

С уважение,
д-р Надя Дюлгерова,
Мениджър на МЦ „Надежда“

снимка на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НАДЕЖДА

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петък    07:30 – 18:00
Събота - Неделя    08:00 – 13:00

Споделете: