лого Био Нутрика

Информация

Бургас, ул. Л. Каравелов 8 (бизнес център Атрии)

info@bionutricabg.com

посещения: 1 260

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Други Здравни специалисти

Описание:Био НутрикаДейността на Био Нутрика е насочена към услуги, които са свързани с трайното контролиране на теглото и настройка към по-здрава и по-елегантна същност. Центъра предлага вегетативен резонансен тест (вега тест) със или без тестове за дефицит на витамини, минерали и ензими, енергиен скрининг, квантов анализ и тест за поносимост към Е-та и хранителни добавки. Вега теста има за цел да определи кои храни са добри за организма за ограничен период от 3 до 6 месеца, а тестовете за недостиг да дефинират нуждите от активни вещества през това време. Енергийният скрининги квантовият анализ дават представа за общото здравословно състояние на органите и системите. Да знаем кои Е-та организма ни усвоява е желателно, особено в случаите, когато храната ни основно е пакетирана. Изключително място сред хранителните добавки заема детоксикацията, която (пожелателно) се прави два пъти годишно, в отговор на все по-голямото количество токсични храни, замърсен въздух и околна среда.
 Нашите услугиВега тест

Вегетативен резонансен тест (вега тест) се нарича теста, който определя поносимостта на организма към различни храни, хранителни съставки и напитки. Това е нов клас биоенергиен тест в биоелектрониката, основан на принципа на електроакупунктурата, като за установяване на поносимостта към храни, напитки или дефицити на вещества се използва само една възпроизводима точка на измерване. VEGATEST EXPERT e високочувствителен цифров немски апарат, последно поколение медицинска апаратура, притежаваща всички европейски и световни сертификати за качество и безопасност. Методът използван при вега теста се базира на теорията, че всяка храна и хранителна съставка има различна енергийна структура. Изследването става, като се тества индивидуалния отговор на организма към различните храни и субстанции, чрез създаване на свързваща верига между човек-храна-апарат. Установява се към кои храни организма има добра толерантност, т.е. кои от тях разгражда, усвоява и превръща в енергия и кои от тях разгражда бавно, не усвоява достатъчно и натрупва под форма на мастни депа, шлаки и токсини. Валидността на резултатите от теста имат давност от три до шест месеца, като след този период показателите (може да) изменят стойностите си, в зависимост от начина на хранене, евентуалния прием на хранителни добавки, лекарства и др. Вега теста е абсолютно безболезнен, безопасен и неинванзивен. Извършва се в рамките на час. Вега теста е съвременният ефективен начин за контрол на здравето и теглото, като подпомага преминаването към по-оптимизиран към нуждите на организма начин на живот.
Вега Тест не поставя диагноза! Изследването дава информация за поносимостта на Вашия организъм към храните и може да подпомогне лечението Ви.

 

Тест за поносимост към основни групи Е-та

Технологичните добавки към храните, известни още като адитиви (от англ.additive – допълнително, добавено вещество) са наименовани с Е-номер от трицифрено или четирицифрено кодово число. Буквата „Е“ идва от съкращение от Европа, като такъв номер получават добавките, одобрени от ЕС, които трябва да подобрят качествата на храните като цвят, вкус, мирис и не на последно място срока на годност. Например сода за хляб и лимонена киселина не се изписват върху етикета изцяло, а с означаващи кодове – Е500, Е330. 
В различните държави по света са утвърдени различни норми за веществата, означени с „Е“. Някъде определени от тях са забранени, другаде – разрешени или позволени до определено количество.
Макар да са одобрени от ЕС, Е-номерата невинаги са безопасни. Съвсем малък брой от тях могат да бъдат окачествени като напълно безопасни, като такива са обикновено добавките от растителен произход. Някои от тях могат да предизвикат алергични реакции, астматични пристъпи, хиперактивност у деца и редица здравословни проблеми. Не са малък брой и тези, които са считани за канцерогенни.
Средностатистическият потребител в развитите страни изяжда 6-7 килограма химични вещества за година чрез храната си от нежнорозови колбаси, бухнали и меки кексове, яркооцветени бонбони, млечни продукти с дълготраен срок на годност и др.

 

Енергиен скрининг

Енергийният скрининг е допълнително изследване към вега тест, което дава обща информация за съществуващи блокажи – съществуваща трудност с елиминирането на токсините, склонност на организма към алергии, геопатичен стрес, тежка интоксикация или увреждания от ваксини и хронична умора, като локализира засегнатата част от организма.

 

Квантов анализ

Апаратът „Биоанализатор“ е електронно устройство за компютърен преглед на здравното състояние на човешкия организъм.
Биоскенерът използва научните постижения в електронната техника, за отчитане и анализ на слабото магнитно поле на човешката клетка и на базата на този анализ, дава моментна снимка на здравния статус на организма и проблемните зони.
Чрез сензорния проводник на биоанализатора, в рамките на минута от дланта Ви се формират резултати за повече от 245 показателя на Вашето здраве.
Дори да има единични клетки с патологични промени, квантовият анализатор улавя промените на тези клетки. Въз основа на тази информация, бихте могли своевременно да се обърнете към специалист медик, който да назначи съответните изследвания, чрез които да бъде прогнозирана потенциална опасност от бъдещо заболяване, като получавате възможност за предприемане на навременни превантивни мерки.
Магнитно резонансния метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.
Резултатите от диагностиката с биоскенера излизат директно на български език, преводът е адаптиран към Европейската медицинска терминология и е съобразен с характеристиките на параметрите, представени от физиологична и клинична гледна точка.
Биоскенерът показва 35 подробни отчета за мъж и 35 за жена с общо над 245 различни резултата от диагностиката, плюс обобщен пълен и обобщен кратък отчет на здравословното състояние на пациента

 

Контакти:

info@bionutricabg.com

+359 885 547 511

Работно време:

Понеделник, Сряда и Петък: 12:00 – 19:00ч;
Вторник и Четвъртък: 08:00 – 15:00ч;
Събота: 10:00 – 15:00ч.

Споделете: